කටට සැරට ආස ඔබට ස්පයිසි බත් පිට්ටු
අවශ්ය ද්රව්ය
- පිසගත් බත් ග්රෑම් 500ක්
- පාන් පිටි ග්රෑම් 50ක්
- ගාගත් පොල් ග්රෑම් 100ක්
- ගාගත් කැරට් ග්රෑම් 50ක්
- කපාගත් මුගුණුවැන්න ග්රෑම් 50 ක්
- ලූනු ග්රෑම් 50ක්
- අවශ්ය පමණට ලුණු
සාදාගන්නා ආකාරය
පළමුවෙන්ම පිසගත් බත් වලට පාන් පිටි සහ අනෙකුත් සියලුම ද්රව්ය දමා හොඳින් කවලම් කරගන්න. ඉන්පසු එම මිශ්රණය පිට්ටු බම්බුවක දමා හුමාලයෙන් තම්බාගන්න.
උපදෙස් - විධායක සූපවේදී සුජිත් ආරියරත්න
Leave a comment