කටට සැරට ආස ඔබට ස්පයිසි බත් පිට්ටු

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • පිසගත් බත් ග්‍රෑම් 500ක්
  • පාන් පිටි ග්‍රෑම් 50ක්
  • ගාගත් පොල් ග්‍රෑම් 100ක්
  • ගාගත් කැරට් ග්‍රෑම් 50ක්
  • කපාගත් මුගුණුවැන්න ග්‍රෑම් 50 ක්
  • ලූනු ග්‍රෑම් 50ක්
  • අවශ්‍ය පමණට ලුණු

සාදාගන්නා ආකාරය

පළමුවෙන්ම පිසගත් බත් වලට පාන් පිටි සහ අනෙකුත් සියලුම ද්‍රව්‍ය දමා හොඳින් කවලම් කරගන්න. ඉන්පසු එම මිශ්‍රණය පිට්ටු බම්බුවක දමා හුමාලයෙන් තම්බාගන්න.

උපදෙස් - විධායක සූපවේදී සුජිත් ආරියරත්න

SIRIKATHA BRIDAL Read Previous

SIRIKATHA BRIDAL

ශ්‍රී දළදා සමිඳුන් උදෙසා සිදු කෙරෙන තේවා මාරුව අද පස්වරුවේ Read Next

ශ්‍රී දළදා සමිඳුන් උදෙසා සිදු කෙරෙන තේවා මාරුව අද පස්වරුවේ

Realted Post

Leave a comment