වින්ටර් මෙලන් මොජිතෝ
වින්ටර් මෙලන් මොජිතෝ.
අවශ්ය ද්රව්ය:
- කැබලි කරගත් ලබු ග්රෑම්- 50 ක් .
- මින්චි කොළ ග්රෑම් -20ක්.
- සුගර් සිරප් මේස හැඳි_ 03 ක්.
- ස්ප්රයිට් මිලි ලීටර් _250 ක්.
- රවුමට කපා ගත් දෙහි පෙති 04 ක්
- කුෂ්ඩ් අයිස්
- රස අනුව ලුණු ස්වල්පයක්.
සාදන අයුරු;
හයිබෝල් ග්ලාස් (Hiball Glass) එකක් ගෙන එයට ලබු කැබලි, මින්චි ,දෙහි , සුගර් සිරප් දමා හොඳින් පොඩි කරගන්න.
එයටම කුෂ්ඩ් අයිස්, ලුණු, ස්ප්රයිට් එකතු කරන්න.
දැන් මෙය තවත් අලංකාරවත් කරගැනීම සඳහා මින්චි ඉත්තක් උඩින් දමන්න.
සටහන - මහේෂානි මීගහපොල.
දේශීය ආහාර ගවේෂක,
වෘත්තීය සූපවේදී සංගමයේ නිර්මාතෘ
සහා ගරු ලේකම් දේශමාන්ය ප්රවීණ සූපවේදී
රුක්ෂාන් දාබරේ.
Leave a comment