ලැවරියා කන්න ආස ඔයාට වෙනස්ම රසයකට

කුකුළු මස් ලැවරියා

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • කුකුළු මස් (අඹරාගත්) ග්‍රෑම් 250 ක්
  • ලුනු ග්‍රෑම් 50 ක්
  • සුදුලූනු ග්‍රෑම් 10ක්
  • ඉඟුරු ග්‍රෑම් 10 ක්
  • කෑලි මිරිස් ග්‍රෑම් 10 ක්
  • ගම්මිරිස් ග්‍රෑම් 5 ක්
  • අවශ්‍ය පමණට ලුණු
  • තෙල් මේස හැඳි 2-3 ක්
  • කරපිංචා ඉති 1ක්
  • රතු හාල් පිටි ග්‍රෑම් 500ක්

සාදාගන්නා ආකාරය

සුදුසු භාජනයක් ලිප තබා එයට තෙල් එකතු කර රත්වන විට ලූනු, සුදුලූනු, ඉඟුරු සහ අනෙකුත් ද්‍රව්‍ය දමා තෙම්පරාදු කරගන්න ඉන්පසු එයට කුකුළු මස් ද දමා තෙම්පරාදු කරගන්න. පසුව හාල් පිටිවලට වතුර දමා ඉඳි ආප්ප මිශ්‍රණය සාදාගන්න. ඉන්පසු එයින් ඉඳි ආප්ප සාදා එහි මැදට කුකුළු මස් දමා දෙකට නවා හුමාලයේ තම්බාගන්න.

උපදෙස් විධායක සූපවේදී සුජිත් ආරියරත්න

ඉෂංකා ජයසූරිය

මේක ඔළුවේ තියෙනතාක් මිනිස්සු අනුන් ගැන හොයන්නේ නැතුව ඉදිවී - පූජ්‍ය කත්නොරුවේ හිමි Read Previous

මේක ඔළුවේ තියෙනතාක් මිනිස්සු අනුන් ගැන හොයන්නේ නැතුව ඉදිවී - පූජ්‍ය කත්නොරුවේ හිමි

එක්සත් ලක් වනිතා පෙරමුණේ වැඩමුළුවක් Read Next

එක්සත් ලක් වනිතා පෙරමුණේ වැඩමුළුවක්

Realted Post

Leave a comment