ලුණු වැඩිවුණොත් ලෙඩ ගොඩක්

ලෝක සංවිධානය පෙන්වා දෙන පරිදි - වැඩිහිටියෙකු දිනකට ලුණු භාවිත කළ යුත්තේ ග්‍රෑම් පහකට අඩුවෙන්. එනම් තේ හැන්දක් හෝ ඊට වඩා අඩුවෙන්. එබැවින් නිවෙසේ පිළියෙළ කරන ආහාර වලට හැකි තරම් ලුණු අඩුවෙන් භාවිත කිරීමටත් වෙළෙඳ පොළෙන් ආහාර මිලදී ගැනීමේ දී අසුරනයේ ඉතා අවම ලුණු ප්‍රමාණයක් දක්වා ඇති ආහාර මිලදී ගැනීමටත් පුරුද්දක් ඇති කරගන්න.

උපදෙස් - පෝෂණවේදීනී දිලිනිකා විපුලසේන

සටහන - උදේශිකා නෙළුම්දෙණිය

ගම්පොළ ඛේදවාචකය Read Previous

ගම්පොළ ඛේදවාචකය

සිනමාවේ ටෙලි තිරයේ මෙන්ම වේදිකාවේ ද අමරණීය මතක රැසක් දැයට තිළිණ කළ නිහාල් ප්‍රනාන්දු දිවි සැරිය නිම කරයි. Read Next

සිනමාවේ ටෙලි තිරයේ මෙන්ම වේදිකාවේ ද අමරණීය මතක රැසක් දැයට තිළිණ කළ නිහාල් ප්‍රනාන්දු දිවි සැරිය නිම කරයි.

Realted Post

Leave a comment