ලුණු වැඩිවුණොත් ලෙඩ ගොඩක්

ලෝක සංවිධානය පෙන්වා දෙන පරිදි - වැඩිහිටියෙකු දිනකට ලුණු භාවිත කළ යුත්තේ ග්‍රෑම් පහකට අඩුවෙන්. එනම් තේ හැන්දක් හෝ ඊට වඩා අඩුවෙන්. එබැවින් නිවෙසේ පිළියෙළ කරන ආහාර වලට හැකි තරම් ලුණු අඩුවෙන් භාවිත කිරීමටත් වෙළෙඳ පොළෙන් ආහාර මිලදී ගැනීමේ දී අසුරනයේ ඉතා අවම ලුණු ප්‍රමාණයක් දක්වා ඇති ආහාර මිලදී ගැනීමටත් පුරුද්දක් ඇති කරගන්න.

උපදෙස් - පෝෂණවේදීනී දිලිනිකා විපුලසේන

සටහන - උදේශිකා නෙළුම්දෙණිය

අන්තර්ජාලයේ අඳුරු පැත්ත ඔබ නොදත් සත්‍යය Read Previous

අන්තර්ජාලයේ අඳුරු පැත්ත ඔබ නොදත් සත්‍යය

නළලේ මැද දියමන්තියකින් මොට්ටුවක් තිබ්බ එයා Read Next

නළලේ මැද දියමන්තියකින් මොට්ටුවක් තිබ්බ එයා

Realted Post

Leave a comment