ලුණු වැඩිවුණොත් ලෙඩ ගොඩක්

ලෝක සංවිධානය පෙන්වා දෙන පරිදි - වැඩිහිටියෙකු දිනකට ලුණු භාවිත කළ යුත්තේ ග්‍රෑම් පහකට අඩුවෙන්. එනම් තේ හැන්දක් හෝ ඊට වඩා අඩුවෙන්. එබැවින් නිවෙසේ පිළියෙළ කරන ආහාර වලට හැකි තරම් ලුණු අඩුවෙන් භාවිත කිරීමටත් වෙළෙඳ පොළෙන් ආහාර මිලදී ගැනීමේ දී අසුරනයේ ඉතා අවම ලුණු ප්‍රමාණයක් දක්වා ඇති ආහාර මිලදී ගැනීමටත් පුරුද්දක් ඇති කරගන්න.

උපදෙස් - පෝෂණවේදීනී දිලිනිකා විපුලසේන

සටහන - උදේශිකා නෙළුම්දෙණිය

විශ්ව විද්‍යාල වරම් ලැබූ විරු දරුවන්ට යුද්ධ හමුදාවෙන්  ලැප්ටොප් Read Previous

විශ්ව විද්‍යාල වරම් ලැබූ විරු දරුවන්ට යුද්ධ හමුදාවෙන් ලැප්ටොප්

දෙමළෙන් දවස් කියන්න ඉගෙනගමු... Read Next

දෙමළෙන් දවස් කියන්න ඉගෙනගමු...

Realted Post

Leave a comment