ලුණු වැඩිවුණොත් ලෙඩ ගොඩක්

ලෝක සංවිධානය පෙන්වා දෙන පරිදි - වැඩිහිටියෙකු දිනකට ලුණු භාවිත කළ යුත්තේ ග්‍රෑම් පහකට අඩුවෙන්. එනම් තේ හැන්දක් හෝ ඊට වඩා අඩුවෙන්. එබැවින් නිවෙසේ පිළියෙළ කරන ආහාර වලට හැකි තරම් ලුණු අඩුවෙන් භාවිත කිරීමටත් වෙළෙඳ පොළෙන් ආහාර මිලදී ගැනීමේ දී අසුරනයේ ඉතා අවම ලුණු ප්‍රමාණයක් දක්වා ඇති ආහාර මිලදී ගැනීමටත් පුරුද්දක් ඇති කරගන්න.

උපදෙස් - පෝෂණවේදීනී දිලිනිකා විපුලසේන

සටහන - උදේශිකා නෙළුම්දෙණිය

මේ දවස් වල කාගෙත් අවධානය දිනාගත් ඇය Read Previous

මේ දවස් වල කාගෙත් අවධානය දිනාගත් ඇය

සම්මානයට පාත්‍ර කිරීමට වඩා ඇගයීමක් ලබා දීම මෙහි පරමාර්ථයයි Read Next

සම්මානයට පාත්‍ර කිරීමට වඩා ඇගයීමක් ලබා දීම මෙහි පරමාර්ථයයි

Realted Post

Leave a comment