මෙලන් සහ ලයිම් කූලර්
අවශ්ය ද්රව්ය
- මෙලන් ගෙඩි 1ක්
- ලයිම් ගෙඩි 4ක්
- රස අනුව සීනි
- ලුණු ස්වල්පයක්
- වතුර වීදුරු 3 ක්
සාදාගන්න ආකාරය
එයට වතුර එකතු කර මැලන් කුඩාවට කපාගෙන බ්ලෙන්ඩ් කර පෙරාගන්න. ඉන්පසු මෙයට ලයිම් යුෂ සහ අනිකුත් සියල්ල දමා හොඳින් බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න. ඉන්පසු ශීතකරණයේ තබන්න.
සටහන - ඉෂංකා ජයසූරිය
උපදෙස් - විධායක සූපවේදී සුජිත් ආරියරත්න
Leave a comment