මෙලන් සහ ලයිම් කූලර්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

  • මෙලන් ගෙඩි 1ක්
  • ලයිම් ගෙඩි 4ක්
  • රස අනුව සීනි
  • ලුණු ස්වල්පයක්
  • වතුර වීදුරු 3 ක්

සාදාගන්න ආකාරය

එයට වතුර එකතු කර මැලන් කුඩාවට කපාගෙන බ්ලෙන්ඩ් කර පෙරාගන්න. ඉන්පසු මෙයට ලයිම් යුෂ සහ අනිකුත් සියල්ල දමා හොඳින් බ්ලෙන්ඩ් කරගන්න. ඉන්පසු ශීතකරණයේ තබන්න.


සටහන - ඉෂංකා ජයසූරිය 

උපදෙස් - විධායක සූපවේදී සුජිත් ආරියරත්න

ළමා දින ජාතික සතියක් ප්‍රකාශයට පත් කෙරේ Read Previous

ළමා දින ජාතික සතියක් ප්‍රකාශයට පත් කෙරේ

ඇහැ ඇතුළෙ ටැටූ කළ පළමු ශ්‍රී ලාංකිකයා Read Next

ඇහැ ඇතුළෙ ටැටූ කළ පළමු ශ්‍රී ලාංකිකයා

Realted Post

Leave a comment